Zmiany w ustawieniach sekcji

24 września 2015

Szykujemy się na naprawdę znaczące zmiany - w konsekwencji, wraz z dniem dzisiejszym wprowadzamy pewne modyfikacje w zarządzaniu niektórymi funkcjonalnościami.

Logując się do systemu na pewno zauważyliście, że czegoś brakuje. Z perspektywy użytkownika jedyną znaczącą zmianą jest przeniesienie poniższych sekcji do ustawień produktów (dot. biur prasowych i relacji inwestorskich):

• Kontakty
  • Kategorie
  • Widżety

ustawienia produktów.pngObsługa tych elementów nie uległa zmianie. Po najechaniu na wybraną opcję i kliknięciu „Edytuj” wyświetli się okno z konfiguracją danej sekcji.

ustawienia sekcji.pngDodatkowym elementem są „Zewnętrzne źródła”, które pozwalają na zaciąganie postów z mediów społecznościowych do biura prasowego. W dużym skrócie - po skonfigurowaniu kanału społecznościowego wszystkie publikowane na nim treści będą automatycznie zaciągane do komunikatów firmowych. Więcej na ten temat napiszemy wkrótce :)

W razie jakichkolwiek problemów pamiętajcie, że zawsze jesteśmy dostępni pod adresem support@netpr.pl.

Jak zadbać o bezpieczeństwo konta użytkownika oraz całej organizacji?

22 lipca 2024

Zostawiaj notatki przy kontaktach, blokuj pliki po określonej dacie - aktualizacja oprogramowania netPR.pl

08 grudnia 2023

Mikołajki w netPR.pl - nowe szablony maili